Uskaltavatko C More ja Maikkari soittaa Tuure Boeliuksen lätkähittiä MM-kisojen aikana?

Kuvakaappaus videosta.

Tämä on haaste.

Haastan C Moren ja MTV:n soittamaan jääkiekon MM-kisojen aikana Tuure Boeliuksen Lätkäjätkä-Villen ainakin pariin otteeseen.

Oletettavasti Antti Tuiskun taustavoimien tekemä kappale on musiikillisesti vähintään saman tason lätkäleka kuin Poika saunoo, mikä ei ole kovin paljon, mutta näissä ympyröissä tarpeeksi.

Sanoitukseltaan se on tietenkin ylivertainen siihen verrattuna. Ja tietenkin sanoitus kertoo siitä, miten kertoja tapaa pukuhuoneessa ihanan Villen ja juttu etenee suudelmiin asti.

Sanoituksen paras kohta kuuluu: ”Ei se tahdo tämmöisestä rakkaudesta kertoo, mutta ei se haittaa, kyllä siellä kaapissa on Villellekin paikka”.

Kappale on siinä mielessä nerokas, että soundeiltaan se pelaa samoilla häpeilemättömillä ässäkorteilla kuin kaikki muutkin lätkähitit. Ja se sopii Boeliukselle, koska se poikkea hänen muusta musiikistaan liiaksi.

Lätkäjätkä-Villen esittäminen televisiossa prime time -slotissa olisi suomalaisen televisiohistorian vallankumouksellisimpia tekoja ikinä. Kuvitelkaa sen PR-arvo!

Biisi on myös Spotifyssa maamme neljänneksi kuunnelluin, mikä on huomattavasti parempi tulos kuin esimerkiksi HesaÄijän sanomaltaan kaikin tavoin pölyisellä Kuha Ruotsi hävii -kappaleella.

Olemme aivan liikaa kuulleet heteronormatiivisia lätkähittejä, nyt on aika kuulla jotain aivan muuta. Vai mitä C More ja MTV?

Kommentit