Kaipa ne tietävät mitä tekevät

Vain elämää, don't stop 'til you get enough!


Kiinnostelee, että…

Missä viipyy Saara Aallon unelmasopimuksella julkaistava musiikki tai edes tieto siitä?

Missä viipyy Sara Forsbergin seuraava single?

Miksi Taylor Swiftin MARRASKUUSSA ilmestyvältä albumilta on ”lohkaistu” kahden viikon sisään jo kaksi ennakkomaistiaista…?

…ja kuka päätti Katy Perryn Witness-albumijulkaisun koko lailla pieleen ajoitetun ns. rolloutin?

Miksi Antti Tuiskun tuleva levy on niin varovainen verrattuna edelliseen?

Miksi Isac Elliotilta tulee viisi ”sinkkua” ennen joulua? Eikö voisi suoraan vain sanoa, että ”Emme halua julkaista albumia tai EP:tä, koska tällä tavalla maksimoimme striimaukset eikä Elliotin musiikki kuitenkaan pääse Suomessa radiosoittoon”?

Radiosoitosta puheen ollen: Paljonko Mikko Koivusipilä käyttää työaikaa päälliköitävää kanavaa kohti ja voisiko joku tutkia sen suhdetta kanavien laatuun? 

Ylipäätään eikö joku voisi joskus kyseenalaistaa jotain mediatalojen "tutkimustietoihin perustuvia" varman päälle -valintoja?

Miksi Suomessa on yhtäkkiä monta monituista musiikkiprojektia, jotka yrittävät matkia Pariisin Kevättä, kun sekään ei varsinaisesti enää ole aivan suomipopin terävimmällä huipulla? 

Miksi Idols palaa Suomen ja Yhdysvaltojen televisioon nyt, kun kykykisoja on enemmän kuin koskaan ennen ja aiemmillekaan ei ole riittänyt aina katsojia?

Ovatko Paperi-T ja Paleface ainoat Helsingin kulttuuriväelle mieleen tulevat ihmiset, kun valitaan ihmisiä valitsemaan jotain? 

Miksi Spotifyn päivälistasaavutuksista tiedotetaan suuresti, kun kaikki merkittävät striimauspalvelut huomioon ottava singlelistakin on olemassa?

Miksi ylipäätään Suomen listoista pidetään niin vähän ääntä?

Jos rock on kuollut, kuten mediassa meille säännöllisin väliajoin kerrotaan, niin miksi viimekin vuonna Yhdysvaltojen albumilistan kärjessä kävi yhdeksän rock-albumia

Ovatko oikeat soittimet ”kuitenkin aina oikeita soittimia”? 

Maksetaanko näistä ylimielisistä turauksista? (Ei?) 

Laskeeko jossain joku tällä hetkellä, kuinka monta kertaa Vain elämää -sarjan AIVAN VARMASTI viimeiseksi jäävän all stars -kauden voi tehdä uudelleen, ennen kuin se alkaa olla vain toinen kierros samoilla artisteilla?

Miksi Rumbaa hyljeksitään aina nykyisin Musiikki ja Media -"karkeloissa"?

Millä todennäköisyydellä UMK:ssa on vuonna 2018 ainakin yksi hyvä kappale? (Hakuaika umpeutui maanantaina.)

Kommentit