Täältä tulee iskelmä-Käärijä?

Käärijän viisumenestys on ollut tietenkin Suomen viihde- ja musamedian ykköspuheenaihe viimeiset pari viikkoa. Cha cha cha on rikkonut kaikki mahdolliset kotimaiset Spotify-ennätykset ja napannut huippusijoja sinkkulistoilla myös laajemmin Euroopassa. 

Aika nopeasti viisujen jälkeen aloin miettiä, että mitä Käärijä seuraavaksi tekee. Vastauksia on tipahdellut hiljakseen, eivätkä ne ole kovin mairittelevia hänen taiteellisen potentiaalinsa suhteen. Queer-lehti QX:n haastattelussa hän mainitsi, että tulossa on musiikkia suomalaisen Euroviisu-yhteyksistä tutun naisartistin kanssa (veikkaan Bessiä) ja aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, että elokuussa hän lämmittelee Kaija Koota Helsingin olympiastadionilla.

Viisujen jälkeen ajattelin, että olisipa mukavaa, jos Käärijä hyödyntäisi saamansa upean huomion ulkomailla: elektronisen rockin, industrialin, teknon, hyperpopin ja muiden ei-niin-ilmeisten genrejen artistit ovat innostuneet neonvihreällä bolerolla ja uskottavalla, ilmiötasolla täysin esimerkiksi Måneskiniin vertautuvalla imagolla säväyttäneestä Käärijästä yhtä paljon kuin mekin ja varmaan mieluusti tekisivät yhteistyötä. 

 

Suomen Warner pitänee kuitenkin huolen, että heidän suurimmilla artisteillaan on yksi luotettava sidekick lisää, Portion Boys ja JVG saavat hyvän vierailijan pariksi vuodeksi ja Vain elämääkin tarvitsee uutta verta.

 

Siksi jätän vain netin syövereistä löytyneen kuvan tähän. Älkää sössikö tätä juttua!

Kommentit